İnternet borcu sorgulama

Ttnet, süperonline ve gsm operatörlerinin internet sağlayıcılarına bağlı milyonlarca kullanıcı var. Günden güne sayısı artan internet kullanıcı sayısıyla birlikte abone sayısı da artmaktadır. Bu da internet sağlayıcılar arasında rekabete neden olmakta ve zaman zaman kampanyaların oluşmasına vesile olmaktadır. Mevcut internet tarifeleri internetsağlayıcıların sitelerinde mevcuttur. Eğer siz de bu tarifelerden birini kullanıyor ve hattınıza ait internet borcunuzu merak ediyorsanız öncelikle sisteme giriş yapmanız gerekmektedir. Çoğunluğun kullandığı Türk telekom altyapılı Ttnet adsl kullanıyorsanız  http://www.ttnet.com.tr/bireysel/destek/faturaislemleri/Sayfalar/Faturanizi-Odeyin.aspx bu adresten sorgulama türü seçeneklerinden adsl no, hesap no veya telefon no seçip gerekli bilgiyi doldurduktan sonra güvenlik kodunu doğru bir şekilde girip devam diyin. Adsl internet fatura sorgulama işlemi yapmış olduğunuz bu ekranda, karşınıza fatura bilgileriniz gelir ve dilerseniz kredi kartıyla ödeme yapabileceğinizi bildiren bir uyarı görünür. Dilerseniz ödeme yapmadan çıkabilirsiniz sayfadan.

Süperonline kullanıyorsanız eğer bunun için https://webislem.superonline.net/bireysel/login.xhtml bağlantısından giriş yapmanız gerekmektedir, eğer şifreniz yoksa "şifremi unuttum veya müşteri numaramı bilmiyorum" bağlantısına tıklayıp adımları takip edin, alacağınız müşteri numarası ve şifre ile sisteme giriş yaptığınızda süperonline internet faturanızı görebilirsiniz.

Turkcell, Avea, Vodafone'un internet sağlayıcılarını kullanıyorsanız eğer bu operatörlerin internet sitelerinde paketinize ilişkin bilgiyi görebilir veya sisteme giriş yapıp internet faturanızı sorgulayabilirsiniz.
Google+'da Paylaş

Yazar Unknown

Yazar Hakkında bilgi yazılacak
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder