Hititbet Yeni Site Betorder Giriş Yap

Değerli Hititbet Üyesi;
Aydoğan Tourism & Leasure Ltd. olarak yıllardır HİTİTBET markasıyla; siz değerli üyelerimize hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.
2007 yılından bugüne kadar,  uluslararası lisans standartlarına sahip Alderney Adası'nda aldığımız lisans ile dünya çapında faliyet göstermeye başladık. Böylece başlangıçta Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren şirketimiz , kısa zamanda büyük bir başarı ivmesi yakalayarak, uluslararası arenada; dev şirketlerle rekabet edebilir hale geldi .
Ancak bu konuda yaşanan güncel bir değişiklikten haberdar olmanızı isteriz. Maalesef "Alderney Gaming Control Komisyonu"  tarafından yapılan uyarı doğrultusunda, HİTİTBET markası ile  Türkiye'de faaliyet gösteremeyeceğimiz bilgisi, tarafımıza iletilmiş bulunuyor.
Yukarıda açıkladığımız nedenle, AYDOĞAN TOURISM & LEASURE LTD. olarak bundan sonra sizlere www.betorder.com domaini üzerinden hizmet vereceğiz. Ancak çalışma sistemimizde hiçbir değişiklik olmayacağını bilmenizi isteriz.
Çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.

Saygılarımızla
Hititbet Yönetim Kurulu


www.betorder.com
Google+'da Paylaş

Yazar Unknown

Yazar Hakkında bilgi yazılacak
    Blogger Yorumları

2 yorum:

  1. benim betorder hesabım vardı site değişmiş eposta adresi istiyor eskiden kunllanıcı adı bide şifre girerek oluyordu nasıl olcak saygılar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. müşteri hizmetleri ile görüşerek detaylı bilgi alabilirsiniz çok basit bir şekilde teyit ederek bilgilerinizi veriyorlar Tel: +90 392 650 5050

      Sil